İspanya vizesi almak için gereken evraklar ve istenen belgeler nelerdir, hakkında bilgi

Schengen ülkesi olan İspanya için seyahatinizden en az 1 ay önce vize başvurusu yapmanızda yarar vardır.
İspanya Öğrenci Vizesi
İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
İspanya Vizesi başvuru formu
İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe
En az 6 ay geçerli olan pasaport
Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları
Eğitim masraflarını karşılayacak kişiye ait şirket bilgileri
Dil Okulu veya Üniversite Kabul Belgesi
Eğitim Belgeleri, Sertifikaları
İspanya Turistik Vize
İspanya Vizesi başvuru formu,
İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe
İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
En az 6 ay geçerli olan pasaport
Banka Cüzdanı, varsa tapular, kredi kartı…
Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)
Çalıştığı şirketinin vergi levhası, faaliyet belgesi, imza sirküleri, ticari sicil gazetesi
SSK veya Bağ Kur Belgesi, İzin yazısı, İşyeri Çalışma Belgesi, son dört aylık maaş bordrosu
İspanya Emekli Vizesi
İspanya Vizesi başvuru formu
İspanya Konsolosluğuna yazılmış dilekçe
En az 6 ay geçerli olan pasaport
İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)
Emeklilik belgesi, Banka hesapları, varsa tapuları, kredi kartı
Sağlık karnesi
İspanya Ticari Vize
İspanya Vizesi başvuru formu
SSK veya Bağ Kur Belgesi
Ticari Amaçlı Davet Yazısı
Şirket Banka Hesap Cüzdanı
İspanya Konsolosluğa yazılmış dilekçe
En az 6 ay geçerli olan pasaport
İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)
Şirketin Vergi Levhası, İmza Sirküleri, Ticari Sicil Gazetesi, Faaliyet Belgesi
İspanya Ev Hanımı Vizesi
En az 6 ay geçerli olan pasaport
İspanya Vizesi başvuru formu,
İspanya Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe
İki adet, son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
Seyahat Sağlık Sigortası (30.000 Euro teminatlı)
Uçak bileti ve Otel rezervasyonları (veya adına yazılmış davetiye)
Banka hesapları, gayrimenkul tapuları, kredi kartı
Evlilik cüzdan fotokopisi,
Eşine ait İşyeri Belgeleri
Alıntılanan Kaynak:http://www.hayatnotu.com/ispanya-vizesi-almak-icin-gereken-evraklar-ve-istenen-belgeler-nelerdir-hakkinda-bilgi.html… Devamini oku..

Etiketler: , , ,